Populära blogginlägg Feed

Permanent Länkav ADDE » 19 mar 2014, 09:34 » Sett 4558 gånger » 4 kommentarer

Satte ner med chefen igår (eller VDn för företaget) och pratade. Jag har tre veckor kvar, varav nästa vecka reser jag bort... så två veckor kvar på min praktik. Vad blir det sen då?

-Chefen visste inte om han kunde ha mig kvar. Trots strålande resultat så hade de inte tillräckligt med resurser för att hålla mig sysselsatt med uppgifter jag ska göra... Detta låter väldigt bekymmersamt, för jag kommer vara sysslolös, utan A-Kassa eller någon annan form av ersättning som jag kan leva på över sommaren. Jag verkar ge upp på arbetslivet. Det är väl dags att börja plugga på något igen... men vad... och vart?

Iaf. Det har varit skojigt här. De goda omdömen jag fick kan jag ta med vid andra arbetsintervjuer. jag kan ju ha företaget som referens, så arbetsgivaren ringer chefen och frågar om jag är en bra person som jag utger att vara. Med detta i bagaget så har jag större chans att få anställning...

Jaja, mycket tankar... ser fram emot nästa veckas resa till Finland. Ska bli kul att träffa polarn...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav ADDE » 03 feb 2014, 09:41 » Sett 3750 gånger » 4 kommentarer

Min tid är nu över. Det är slut! Jag stannar inte kvar! Jag har ställt till det tillräckligt med drama för denna gång.

Poképlaza har jag alltid trivts med, men det var det speciella med flummet som vi hade förr som gjorde det så himla roligt att vara här. Var försvann det?

En grej som var problematiskt med den senaste dramat, jag kallar det för "Renässansförsöket" var att flera medlemmar ville ha tillbaka det nolstalgiska som gjorde det forna PokémonForumet till en nischad lösning, en ganska speciell plats som jag besökte varje dag och skrattade mig gott.

Något jag ogillade var all drama, denna maktkamp, allas viljor osv. Ja, jag var delaktig i kampen, jag ville ju ta över rodret och sätta kurs på siten. Jag försökte dock skapa en konkurrerande site vid ett tillfälle. :bäst:

Nu var denna bägare fylld, och jag klarar inte av mer. all ständigt bråk hela jävla tiden gör mig trött! Det h...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav ADDE » 29 jan 2014, 23:36 » Sett 3154 gånger » 4 kommentarer

Verkar som att stormen har lagt sig... Alla har fått arga av sig lite... Troels fick droppen och skrek som in i hellvete av sig. Jag och GoldenGrowlite, och Doopliss tog avstånd, och sa oss ifrån... Alla fick nog. Vi ville inte ha så här det funkar inte...

Så problemet blev inte löst, istället bestämde vi oss att, nu har vi uttryckt våra känslor, vi kan rensa i våra minnen och börja fokusera oss på det verkliga problemet.

Jag hoppas innerligt att ingen hoppar av. för då faller allting. utan nu när stormen har lagt sig så jag sova lugnt och se fram emot att imorgon kommer Erika och troels fortsätta där de var med understrecket, jag kommer fortsätta spåna på kategoriomstrukturering, och GG fortsätter med... ja vad nu hon håller på med. ;)

Samtidigt ska vi vara aktiva, tack vare initiativ av Sadodi. vi ska skriva som aldrig förr, vi ska få tillbaka gamla medlemmar (Justeja, mass-PMet) och locka hit nya... Det är...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav JunJun » 19 jun 2014, 20:20 » Sett 15953 gånger » 2 kommentarer

Den här berättelsen finns tyvärr inte här längre. :)

Permanent Länkav JunJun » 07 dec 2013, 18:39 » Sett 11692 gånger » 2 kommentarer

Den här berättelsen finns tyvärr inte här längre. :)

cron