Slumpvisa blogginlägg Feed

Permanent Länkav Miku » 26 dec 2013, 23:58 » Sett 7877 gånger » 0 kommentarer

Mina julklappar i år, har vart dom bästa hittilis, jag har fått ett par Yohio-saker som bland annat hans bok, om Drömmen som blev sann, ett ljus med Yohio, presentkort på H&M på 500kr, och en ny mobil!, och jag samlar på Yohio-prylar, min samling e inte så stor än, men jag jobbar på det ;)

Bild
Bild

fyller också om ca en månad, så då tänker jag också visa er, vad man har fått!! :) blir typ en liten mini haul, eller vad man nu kan kalla det! Om ni ill dvs! :)

Permanent Länkav GoldenGrowlithe » 02 mar 2014, 18:50 » Sett 2218 gånger » 1 kommentar

Jag gick runt och tänkte på religioner här om dagen. Om man läser gamla testamentet, så kan Gud förefalla mycket grym och rent av ond. Han skickar naturkatastrofer över människorna, skickar sitt folk ut i krig, och begär att man ska vara beredd att offra sin son till honom.
Men är Gud verkligen ond? Kan detta i verkligheten bero på missförstånd mellan honom och människorna? Kanske var det störningar i sändningarna från honom och ner på jorden, som gjorde att människorna missuppfattade honom. Eller så blev Gud förvirrad av människornas alla språk.

T.ex., Abraham var svenskspråkig (säger vi, för jag vet inte vilket språk han pratade på den tiden, och även om jag visste det skulle det inte vara något språk jag kan. :P ), och Gud råkar tala till honom på engelska. "Abraham, I offer you the land of Israel, you will go to...", och Abraham tänker. "Hmm, vad sade han? 'Offer' sade han. Ska jag of...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav ADDE » 29 jan 2014, 16:37 » Sett 1830 gånger » 2 kommentarer

...så vände allting upp o ner för mig. Jag fick veta en massa nya saker som jag hela tiden skulle haft leva upp till...
Rollen som Forumadmin är ändå ansvarsfullt, jag måste komma fram med en åtgärdsplan för att få nytt blod och få tillbaka det gamla också.

En Idé jag nämnde till Troels var att göra om Metropolis orange-aktigt för att ge en liten klick av nolstagi. Detta hoppas jag att medlemmar i forumet ska kunna komma tillbaka. Blått är inte så snyggt, och är det abra jag som fortfarande tycker att Metropolis inte är helt färdig och pokémonfierad?

Gällande kategoriomstruktureingen har jag nu lagt fram ett förslag till omstrukturering men en ny idé. Om ingen invänder sig så kommer jag att applicera förslaget i forumet från och med den 1:a Februari, med möjlighet att kunna juster...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav Tsuroerusu » 21 nov 2013, 18:00 » Sett 5402 gånger » 0 kommentarer

Välkommen till bloggsystemet!

Permanent Länkav ADDE » 28 jan 2014, 15:23 » Sett 1904 gånger » 2 kommentarer

Sitter på jobbet och prisjämför produkter... Ibland blir det så trist så man nästan somnar... Då brukar jag surfa runt och besöka Poképlaza. Har diskussionen om understreck kommit nånstans, eller är fortfarande Troels och Erika_92 fasta för sina ståndpunkter? (Länk)Nånstans måste man komma till skott... Känner jag Tsu rätt så kommer Erika förlora den här kampen och inte få sin vilja igenom så lätt... Troels har bra argument för detta, Erika är väl bara... "rebellisk"? :/

Så jag kollade runt på forumet, kollade i gamla trådar i Centralstyrelsen, i Kongressen och en sväng på "Om forumet". Samtidigt som Troels jobbar med att intergrera Wikin med JFusion-lösningen vi har här, så håller jag på nu med att driva igenom en kategoriomstrukturering. (Länk 2) för att göra forume...

[ Läs mer ]

cron