Slumpvisa blogginlägg Feed

Permanent Länkav ADDE » 22 maj 2014, 13:19 » Sett 15965 gånger » 1 kommentar

Idag har jag, på youtube, Utannosnerat en ny "Let´s Play"-kanal, eller en lite blandning av Let´s play och generell snack om TV- och Datorspel!

Detta är ADDEs Gaming Adventures! och jag kommer starta på allvar i juni, ungefär när jag slutar på praktiken och har mer fritid!

Det kommer spelas allt möjligt av de spel jag har, till en början på min dator, t.ex. Watch Dogs, men senare även på min Wii, och Nintendo Wii U när jag får den... (Och Playstation 3, 4, och Nintendo 3DS... och Emulatorer...)

Iaf. Om någon är intresserad så kolla gärna in min kanal eller kolla trailern nedan. Inte mycket att se, men den som väntar... :roll:


Permanent Länkav ADDE » 29 jan 2014, 23:36 » Sett 3154 gånger » 4 kommentarer

Verkar som att stormen har lagt sig... Alla har fått arga av sig lite... Troels fick droppen och skrek som in i hellvete av sig. Jag och GoldenGrowlite, och Doopliss tog avstånd, och sa oss ifrån... Alla fick nog. Vi ville inte ha så här det funkar inte...

Så problemet blev inte löst, istället bestämde vi oss att, nu har vi uttryckt våra känslor, vi kan rensa i våra minnen och börja fokusera oss på det verkliga problemet.

Jag hoppas innerligt att ingen hoppar av. för då faller allting. utan nu när stormen har lagt sig så jag sova lugnt och se fram emot att imorgon kommer Erika och troels fortsätta där de var med understrecket, jag kommer fortsätta spåna på kategoriomstrukturering, och GG fortsätter med... ja vad nu hon håller på med. ;)

Samtidigt ska vi vara aktiva, tack vare initiativ av Sadodi. vi ska skriva som aldrig förr, vi ska få tillbaka gamla medlemmar (Justeja, mass-PMet) och locka hit nya... Det är...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav ADDE » 03 feb 2014, 09:41 » Sett 3750 gånger » 4 kommentarer

Min tid är nu över. Det är slut! Jag stannar inte kvar! Jag har ställt till det tillräckligt med drama för denna gång.

Poképlaza har jag alltid trivts med, men det var det speciella med flummet som vi hade förr som gjorde det så himla roligt att vara här. Var försvann det?

En grej som var problematiskt med den senaste dramat, jag kallar det för "Renässansförsöket" var att flera medlemmar ville ha tillbaka det nolstalgiska som gjorde det forna PokémonForumet till en nischad lösning, en ganska speciell plats som jag besökte varje dag och skrattade mig gott.

Något jag ogillade var all drama, denna maktkamp, allas viljor osv. Ja, jag var delaktig i kampen, jag ville ju ta över rodret och sätta kurs på siten. Jag försökte dock skapa en konkurrerande site vid ett tillfälle. :bäst:

Nu var denna bägare fylld, och jag klarar inte av mer. all ständigt bråk hela jävla tiden gör mig trött! Det h...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav Miku » 02 jan 2014, 00:08 » Sett 8913 gånger » 2 kommentarer

Idag fick jag hem lite nintendo-prylar, axelväska med Zelda/Link, plånbok med Yoshi och ny top/linne med Zelda/Link! :)

Bild
Bild

Permanent Länkav ADDE » 28 jan 2014, 15:23 » Sett 2074 gånger » 2 kommentarer

Sitter på jobbet och prisjämför produkter... Ibland blir det så trist så man nästan somnar... Då brukar jag surfa runt och besöka Poképlaza. Har diskussionen om understreck kommit nånstans, eller är fortfarande Troels och Erika_92 fasta för sina ståndpunkter? (Länk)Nånstans måste man komma till skott... Känner jag Tsu rätt så kommer Erika förlora den här kampen och inte få sin vilja igenom så lätt... Troels har bra argument för detta, Erika är väl bara... "rebellisk"? :/

Så jag kollade runt på forumet, kollade i gamla trådar i Centralstyrelsen, i Kongressen och en sväng på "Om forumet". Samtidigt som Troels jobbar med att intergrera Wikin med JFusion-lösningen vi har här, så håller jag på nu med att driva igenom en kategoriomstrukturering. (Länk 2) för att göra forume...

[ Läs mer ]

cron