PokéBall Vivillon kan laddas ner till Pokémon X och Y

Eventet PokéBall Vivillon kan nu laddas ner till Pokémon X och Y från Europa. Men det är bara tillgängligt under en kort tid, fram till den 8 september, så se till att göra det snabbt!

Källa: Serebii.net

 

Vivillon är en Pokémon som har sammanlagt 20 olika former. 18 av dessa är exklusiva till olika regioner i världen. T.ex. kan man om man bor i södra Sverige fånga Continental Vivillon. Och på Hawaii i USA kan man fånga Ocean Vivillon. Vivillon är därför en Pokémon som är populär bland samlare.

De sista två mönstren, Fancy Vivillon och PokéBall Vivillon, är bara tillgängliga via så kallade events. Fancy Vivillon gavs ut till Europa under juli månad, och nu är det alltså dags för PokéBall Vivillon.

Tidigare gavs denna Vivillon ut lokalt i Frankrike och Tyskland, och över Wi-fi i USA. Det var oklart om det skulle nå oss i Europa, men nu har det alltså kommit till Europa och Australien.

Spelare som redan har fått denna Vivillon i Frankrike eller Tyskland kan inte ladda ner den igen.

Ett Charizard-event ges nu också ut i GameStop-butiker i Tyskland, som tidigare varit tillgängligt i Storbritannien och Japan. Om det kommer till Sverige är ännu inte bekräftat.

Kommentarer
Re: PokéBall Vivillon kan laddas ner till Pokémon X och Y -- pippone
Friday, 29 August 2014 19:58
Nice, ska nog också ladda hem denna smile.png
Re: PokéBall Vivillon kan laddas ner till Pokémon X och Y -- GoldenGrowlithe
Friday, 29 August 2014 13:38
Nerladdat och klart. smile.png

Hey, om Charizardeventet är i Tyskland nu, undrar om det går att ladda ner på samma sätt som det brittiska? tongue.png
Logga in för att kommentera