Trailer och mer information om The Cocoon of Destruction and Diancie

 

Den första trailern för Pokémonfilmen The Cocoon of Destruction and Diancie ("Förstörelsens puppa och Diancie") har kommit. Filmen kommer ut i Japan den 19 juli i år, och är den 17:onde Pokémonfilmen i ordningsföljd.

Mer information för filmen har också kommit, i form av en sammanfattning, och avslöjande av några medverkande karaktärer.

Varning: Vissa spoilers för filmen finns i denna artikel.

Källor: Serebii, PokéBeach

Trailern visar Ash och hans vänner i en grotta, och sedan mega Absol och mega Scizor som slåss. Yveltal och Xerneas dyker upp, och riktar var sin attack mot varandra. Samtidigt vaknar Diancie till liv i en grotta.

Diancie är en ny legendarisk Pokémon som nyligen offentliggjorts. Den är känd som "Jewel Pokémon", har typen Rock/Fairy, och den har tillkommit genom en förvandling av Carbink.

En sammanfattning av filmens handling har också kommit, ursprungligen på japanska:

Diamantriket är ett vackert land beläget långt ner i underjorden, och det är där juvelpokémon kända som Carbink lever i fred och välstånd. I det här landet kan man hitta en gigantisk diamant som är känd som "den heliga diamanten". Den heliga diamanten har haft rollen som en viktig energikälla genom åren. Emellertid besitter inte Diamantrikets prinsessa, Diancie, denna kraft.
Efter att ha mött Ash och Pikachu ger sig Diancie ut på en resa för att rätta sitt land; en resa för att söka efter den Pokémon som ger liv, Xerneas.

Längs vägen försöker Team Rocket, tjuven Marilyn, och en ninja att attackera Diancie.
Kan Diancie rädda sitt land, och vad kommer hända med Ash och Pikachu?

Med på resan är också Argos och hans dotter Milis, men på resan hittar de en puppa där förstörelsens Pokémon, Yveltal, sover. Yveltal, som en gång sägs ha utrotat allt liv i Kalosregionen...

Med i filmen är också fyra Carbink med ett annorlunda utseende. Den äldste i Diamantriket är "Dail", och de tre andra heter "Majima", "Knight" och "Joke", och är tjänare i Diamantriket. De tre följer med Diancie på hennes äventyr.

 

Marilyn Flame

 

Ninja Riot

 

Milis Steel

 

Algus Steel

 

Carbink - Dali, Majima, Joke och Knight

 

Bilder från trailern


 

Affisch

 

Trailer

Kommentarer
Re: Trailer och mer information om The Cocoon of Destruction and Diancie -- Pikachu
Thursday, 20 March 2014 09:00
Den här filmen ska bli riktigt spännande att se.
Re: Trailer och mer information om The Cocoon of Destruction and Diancie -- King Duzu
Thursday, 13 March 2014 14:10
Kan knapt bärga mig, vill se filmen nu! noes.png
Re: Trailer och mer information om The Cocoon of Destruction and Diancie -- Doopliss
Wednesday, 12 March 2014 15:34
"michael" wrote:
Så folk kan inte växa upp? Har disneyfilmernas uppföljare undgått dig? Flera andra serier också. Att en karaktär växer upp betyder inte att filmen helt plötsligt byter publik.
Nintendo har väl sagt att de vill hålla honom 10 år gammal då det är deras målgrupp?
Re: Trailer och mer information om The Cocoon of Destruction and Diancie -- ADDE
Wednesday, 12 March 2014 14:48
[tag]GoldenGrowlithe[/tag]: http://bulbanews.bulbagarden.net/wiki/C ... Diancie%22

Publicerad den 8e mars.
Re: Trailer och mer information om The Cocoon of Destruction and Diancie -- michael
Wednesday, 12 March 2014 10:54
"GoldenGrowlithe" wrote:
ADDE, vad menar du? Att jag är långsam med artiklar? Tja, jag är den enda som skriver nyheter nu, och har varit rätt upptagen. hmm.png
Bulbanews? Är jag blind, för jag ser ingen artikel alls om Cocoon of Destruction där. tongue.png

michael, nu har jag inte sett på animen på länge, men i BW gjorde de just det du säger med Team Rocket. De blev badass, och när de "flög iväg igen" gjorde de det med någon typ av raketer på ryggen tror jag? För mig kändes det bara fånigt, det var inte Team Rocket längre. Men nu i XY-animen verkar de ha blivit sina gamla, klantiga, halvsympatiska jag igen? smile.png
Och vad skulle egentligen hända om Ash började åldras? Det är ju en serie för barn, och t.ex. familjen Simpsons åldras ju inte. tongue.png

Så folk kan inte växa upp? Har disneyfilmernas uppföljare undgått dig? Flera andra serier också. Att en karaktär växer upp betyder inte att filmen helt plötsligt byter publik.
Logga in för att kommentera